Anders And & Co.

Anders And
Verdens sjoveste ugeblad - hver torsdag!

Tag med Anders And & Co. på tur til Andeby hver uge, hvor alle Walt Disneys velkendte figurer fjoller rundt på nye eventyr. Anders And & Co. har stået for verdensklasseunderholdning siden 1949, og ingen andre steder har man mulighed for at tage på opdagelse i Langtbortistan og støde ind i verdens rigeste and eller maharajaen af Pengostan. Samtidig er det bevist, at Anders And & Co. øger børns læselyst, så man kan med god samvittighed kaste sig ud i de 52 siders eventyr med alle vores venner, der hver uge byder indenfor.

Historie


Anders And er ikke alene hovedperson i verdens sjoveste ugeblad, men også i en af Danmarks største tegneseriesucceser nogensinde. Da forlaget Gutenberghus, det nuværende Egmont, lancerede Anders And & Co. i marts 1949, blev det praktisk taget revet ned af hylderne. I begyndelsen bestod bladet udelukkende af amerikansk materiale, hvor Carl Barks står som den mest produktive og populære blandt tegnerne. Siden er andeuniverset blevet fortolket af en lang række dygtige tegnere og forfattere, der ikke lader Barks meget tilbage at ønske. I dag bliver langt de fleste af historierne undfanget og tegnet af Egmont i København.

Redaktionel profil


Andeby-universet er med tiden blevet en del af den danske folkesjæl. Vi føler med Anders, når uheldene regner ned over ham, men glæder os til gengæld over hans ukuelige gå-på-mod og evne til at vende fiasko til succes. Vi griner, når han farer i flint over fætter Højbens ulidelige held og evige gøren kur til Andersine. Vi smiler, når Rip, Rap og Rup laver narrestreger for at undgå skolegang, og Bedstemor And bager sine berømte kager, der på mystisk vis forsvinder ned i Fætter Gufs mave. Ikke mindst drømmer vi om umådelige rigdomme og fremmede lande, når vi tager med onkel Joakim, Anders og ungerne på eventyr.

Udover tegneseriernes forunderlige univers kan du grine videre med vittigheder fra andre læsere eller løse andebyske opgaver.

Anders And & Co.'s kernelæsere


Anders And & Co. indeholder ikke overraskende de kvaliteter, som både børn og deres forældre efterspørger. Bladet har en unik APPEL til børns humor, samtidig med det har en unik ACCEPT hos børnenes forældre.

Hele 59 % af børnene vil helst læse Anders And & Co., når de vælger tegneserier. De lægger vægt på, at bladet er sjovt og underholdende. Og de voksne følger også stadig med i livets gang i Andeby – faktisk ønsker de i stadig stigende grad, at deres børn slapper af med underholdende tegneserier frem for nutidens elektroniske underholdning. Forældrene lægger vægt på, at det udvikler barnet at læse Anders And & Co. Det forbedrer barnets læselyst og læseevner.

Den primære målgruppe er børn ml. 6-12 år og deres forældre

Der bruges i gennemsnit 22-32 minutter på læsning af bladet

Det læses i gennemsnit 3 gange, og 90 % gemmer det

Hvis du er interesseret i de eksakte udgivelsesdatoer, kan du benytte vores udgivelsesplan.

Køb abonnement på Anders And Besøg Anders And og Co.