Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen klar med ny podcast for Talk Town

09.01.2020

En af Danmarks mest kendte radioværter, Anders Lund Madsen, har teamet op med Egmont Publishings podcastunivers Talk Town.

I podcasten "Manden, der drog ud i verden for at blive bange" besøger Anders Lund Madsen hjemsøgte bygninger i håb om at møde et vaskeægte spøgelse. Anders Lund Madsen har nemlig en udfordring. Han kan ikke blive bange. Sådan har det ikke altid været, men med alderen er evnen til at blive bange forsvundet.

Fra onsdag den 8. januar sætter Anders Lund Madsen jagten ind på noget, som han ved skræmmer rigtig mange: Spøgelser og genfærd.

"Når man ikke er bange for noget, så er alting ufarligt, og det er måske i virkeligheden det allermest farlige. Så jeg vil gerne være bange... bare for et eller andet! Og det allermest trygge, jeg kan forestille mig at være bange for, er spøgelser," siger Anders Lund Madsen.

Podcastuniverset Talk Town gik i luften i sommeren 2019. Udover at være en del af Egmont Publishings tilbud til de faste abonnenter, kan der også tegnes selvstændigt abonnement på Talk Town, hvor lytterne kan finde en bred pallette af underholdende og lærerige podcasts om alt fra fodbold til familieliv og parforhold.

Talk Town indeholder også podcasts fra velkendte Egmont brands som ALT for damerne, Euroman, Vores Børn, Gastro og Hendes Verden. Ligesom Talk Town netop har lanceret indhold målrettet børn i alderen 4-12 år, bl.a. en serie med Sebastian Kleins fascinerende fortællinger om verdens sejeste dyr og magiske fabler om overnaturlige væsener fra Færøerne.

Foto: Martin Bubandt

Kontakt:
Mette Hovmand-Stilling, redaktør Talk Town, 2679 6003