Kassedame Vojens

Anne fra Q8 i Vojens er kåret til Danmarks sødeste kassedame m/k 2020

22.04.2020

Vojens har Danmarks sødeste kassedame, der er kendt for at sprede godt humør til kunderne i den lokale Q8

Københavneren Anne Svendsgaard nyder at sprede sit gode humør til kunderne i Q8 i Vojens. Nu kan Anne også kalde sig Danmarks sødeste kassedame, efter hun tidligere i dag fik overrakt prisen.

Anne Svendsgaard har boet i Sønderjylland siden 1995. Dengang tog hun sammen med sin mand en beslutning om, at deres søn og kommende børn ikke skulle vokse op i det indre København. Anne er uddannet i herretøjsbranchen, men fik job på en konkurrerende tankstation i Vojens, og for fem år siden blev hun souschef hos Q8. Her er hun kendt som københavneren med det gode humør.

"Jeg kan se på lang afstand, hvis nogen er i dårligt humør. Det bedste ved mit job er at servicere kunderne ligemeget om det er for at hjælpe med tankning, bilvask eller de bare skal købe noget mad. Jeg elsker bare, når der er kunder på tanken," siger Anne.

Det kom helt bag på Anne, at hun blev nomineret til konkurrencen som Danmarks sødeste kassedame m/k, som Hjemmet i år afviklede for syvende år i træk.

"Det er meget stort at blive kåret som Danmarks sødeste kassedame. Det var vildt at blive blandt de fem i finalen, så jeg er virkelig stolt af, at jeg også vandt," siger hun.

På grund af corona-krisen har kåringen af Danmarks sødeste kassedame m/k i år fundet sted i en særlig ånd.

Hjemmets chefredaktør, Marianne Gram, har også en særlig bøn alle danskere, for i denne tid bør alle kassedamer hyldes.

"Husk det er vigtigt, at vi hver dag hylder kassedamerne, for de fortjener virkelig en anerkendelse for deres arbejde. Så tænk på dem næste gang, du handler i dit lokale supermarked eller hos din lokale købmand. Giv dem et smil og en sød bemærkning. Det fortjener de hver og én," siger Marianne Gram.