rachel-20nr-202-20-c3-85rgang-200-20banner

Årgang 0-stjerne springer ud som tv-vært

03.03.2016

Når musicalen Hairspray får premiere i Tivolis Koncertsal 10. marts, vil alle få mulighed for at følge med på den røde løber. I samarbejde med Realityportalen byder Rachel Ellebye fra TV2’s Årgang 0 og komikeren Tjelle Vejrup gæster og seere velkommen

Seere, der vi have et kig med på den røde løber til gallapremieren på Broadway musicalen Hairspray, der har solgt 45.000 billetter, kan se frem til interview med premieregæster, kendisser og kunstnere samt indlagte overraskelser. Undervejs vil seerne vil også kunne stille spørgsmål, som værtsparret vil hjælpe med at få besvaret.

Musicalelsker
Som noget helt nyt er Tivoli og Danmarks største realitysite realityportalen.dk gået sammen om at sikre den bedste og mest underholdende dækning fra den røde løber. 

Der bliver værtsdebut til Rachel Ellebye fra Aabenraa, der er kendt fra Årgang 0, der gennem 16 år har kørt med succes. Sammen med journalisten og komikeren Tjelle Vejrup skal hun tale med gæsterne og være med til at gøre turen på den røde løber til Hairspray ekstra festlig. 

Årgang 0-stjernen Rachel Ellebye glæder sig til sin debut:

"Jeg glæder mig helt vildt til at være vært, og så elsker jeg musicals, så det er helt perfekt," siger hun.

Yderst underholdende
Pressechef i Tivoli Torben Plank er glad for at kunne åbne dørene til den røde løber:

"Rigtig mange synes, festen på en rød løber er sjov er underholdende at følge med i - hvad enten det er en kæk kommentar, en fjollet hat eller en veldrejet kjole på en skuespiller. Vi gør det her som et forsøg på at se om der er potentiale for at lave mere af den slags live tv i Danmark.”

Realityportalen, som er en del af Egmont Publishing, er med hele 900.000 besøgende og 2,3 millioner sidevisninger alene i januar sædeles populær. Grundlægger og chefredaktør Jeanet Rosenkjær Horstmann ser frem til showet:

"Det er en super interessant konstellation, at Tivoli lader Realityportalen overtage deres livestream. Vi har derfor også forsøgt at sætte en spændende værts-duo sammen, så seerne får lidt af det hele. Jeg er sikker på, det nok skal blive yderst underholdende," siger hun.
 
Det hele kan ses live den 10. marts kl. 18:30 til 20:00 på realityportalen.dk og på Tivoli TV Youtube kanal. 

Om de to værter
Rachel Ellebye: Født i 2000. Bor i dag i Aabenraa med sin mor, far og storebror. Hun har altid drømt om at blive journalist og har, siden hun var barn, læst sladderblade og interesseret sig for musicals og musik.

Tjelle Vejrup: 
Født 1985 i Aarhus Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2010. Han begyndte at lave standup i slutningen af 2008, hvilket siden udviklede sig til et professionelt job. Han har medvirket i tv-programmer som 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' TV2, 'Han Får For Lidt' DR3, 'DM I Stand-up 2010 og 2013' TV2 Zulu, 'Bingo Banko' og 'Live Fra Bremen' TV2.