rum-20international-20forside-20web

Dansk design ud til hele verden

07.04.2016

Dansk design og den særlige ’danish way of living’ er så populær, at det hippe danske design og interiør-magasin RUM nu får verdenspremiere

For første gang nogensinde lancerer Egmont Publishing et verdensomspændende magasin. RUM International, som magasinet hedder, baserer sig på design- og interiør magasinet RUM, som over en længere periode har været efterspurgt fra både annoncører, læsere og bloggere – i udlandet.

“RUM oplever netop nu stor vækst. Den nordiske livsstil og fokus på den skandinaviske designtradition har de senere år fået såvel læsere som annoncører fra udlandet til at vende blikket mod Danmark, hvilket i den grad har kunnet mærkes på vores læsertal og annonceportefølje,” uddyber Mette Barfod. 

Første udgave sendes på markedet i mere end 20 lande fra USA over Europa og Asien. Troen på et internationalt gennembrud skyldes ifølge chefredaktør Mette Barfod, først og fremmest at RUM er sit eget og ikke ligner noget andet magasin på markedet. 

Temaet i første udgave er Cool Copenhagen, og det danske islæt i det 250 sider tykke magasin er mere betydeligt end i den traditionelle danske version.  

RUM International blev for nylig lanceret i Asien, hvor Udenrigsministeriet var mediepartner på messen Design Shanghai. I løbet af de kommende måneder venter både Milano og ikke mindst New York, hvor dansk design er efterspurgt som aldrig før.

RUM International skal efter planen udkomme verden over 1-2 gange årligt. I første omgang er oplaget på 30.000.