very-web

Egmont investerer i Very

12.10.2017

Med en investering i bureauet Very styrker Egmont Publishing sin satsning på kreativ marketing. Resultatet bliver en fusion mellem Very og Patchwork, som skal styrke den samlede position i Norden

Det kreative community bureau Very er seneste virksomhed på listen over Egmont Publishings investeringer i digitale marketingbureauer, som skal styrke kerneforretningen og bidrage til strategien om at tage plads på et digitalt vækstmarked, som agerer på tværs af de nordiske lande.

Med den nye investering følger en fusion med content bureauet Patchwork, som Egmont Publishing investerede i tilbage i 2015, og som har en stærk position på det nordiske marked for content marketing. Det nye bureau, der får navnet Very Patchwork, bygger videre på de to bureauers unikke positioner, men får selvsagt et stærkere udgangspunkt ved at kunne trække på flere kompetencer. 

Formand for bestyrelsen i det nye bureau bliver Egmont Publishing Danmarks administrerende direktør Klaus Høgh-Hagensen. 

”Vi kan se et stigende behov i markedet for at tænke både strategisk og kreativt og samtidig udkomme effektivt på tværs af Norden. Vi mener, at konstellationen Very Patchwork vil blive en markant spiller i markedet, idet begge parter kan styrke hinandens kernekompetencer til kundernes fordel,“ siger Klaus Høeg-Hagensen. 

Mere agile og stabile
”Patchwork har gennem de sidste år fokuseret på at opbygge et solidt nordisk bureau med en forretningsmodel, som gør os både mere agile og stabile end de fleste af vores konkurrenter på tværs af Norden. Vi tror på, at vi sammen med Verys kreativitet og unikke positionering i markedet kan løfte vores kunder til et nyt niveau, og det glæder vi os til at demonstrere,” siger Martin Olesen, Group CEO for Patchwork.

Imens Patchwork laver content marketing for brands som Bosch, Eniro, Vero Moda og M&M, har Very specialiseret sig i at lave kampagner og kreative løsninger for virksomheder, som vil i kontakt med first mover-segmenter. På kundelisten er blandt andre Heineken, Codan, DSB, Nescafé og Novozymes.

De bedste betingelser
Very-stifter, Thomas Bjerg, betoner, at ambition med Very Patchwork er at sætte flere muskler bag løsningerne og tilbyde et bredere spektrum af specialister til at løfte de daglige opgaver.

”På den måde får vores løsninger de bedst mulige betingelser, når projekterne er i drift. Derudover vil vi fortsat fokusere på at sikre de strategiske retningslinjer, stærke indsigter og den gode idé samt det unikke planner set-up, som Very har specialiseret sig i,” siger han.

Egmont Publishing har de senere år investeret i en række bureauer i Norden, herunder marketingbureauet Klintberg/Niléhn, digitalbureauet Sempro, det digitale kommunikationsbureau KAN og seach marketing-bureauet S360.