klaus-20hoeg-hagensen-1200x450

Egmont Publishing ansætter ny direktør i Danmark

21.08.2014

Klaus Høeg-Hagensen overtager 1. september ledelsen af Egmont Publishings danske aktiviteter.

Klaus Høeg-Hagensen bliver ny adm. direktør for Egmont Publishing i Danmark. Han kommer fra en stilling som adm. direktør i Stofa, og har tidligere været ansat i JP/Politikens Hus i flere forskellige funktioner, senest som direktør for Morgenavisen Jyllands-Posten.

Klaus Høeg-Hagensen overtager 1. september ledelsen af Egmont Publishings danske aktiviteter, som omfatter udgivelser som Euroman, Hjemmet, ALT for damerne, Boligliv, Her & Nu og Gastro samt udgivelse af en lang række børnebrands som Anders And & Co, Disney Prinsesser, Rasmus Klump og Pixeline både på print og digitale platforme.

Koncerndirektør for Egmont Publishing, Torsten Bjerre Rasmussen, har hidtil fungeret som adm. direktør for Egmont Publishing i Danmark sideløbende med det overordnede ansvar for hele Egmont Publishing, som omfatter 2.500 medarbejdere i 30 lande. Som adm. direktør i Egmont Publishing i Danmark bliver Klaus Høeg-Hagensen en del af Egmont Publishings internationale ledergruppe med reference til Torsten Bjerre Rasmussen.

"Vi skal udvikle vores forretning markant de kommende år. Transformationen er i fuld gang, print er forsat et solidt fundament under vores forretning, men der er behov for at forsætte og accelerere udviklingen på de digitale medier og forretningsområder omkring vores nuværende forretning. Vi skal vokse organisk, men er samtidig også åbne for opkøb. Klaus er ideel til at stå i spidsen for dette arbejde," siger koncerndirektør i Egmont Publishing, Torsten Bjerre Rasmussen.

Om sit nye job siger Klaus Høeg-Hagensen: "Egmont er et af de steder jeg altid har håbet, at jeg en dag kunne komme til at arbejde. Jeg synes, de har vist både viljen og evnen til at lægge arm med de store udfordringer som fremtiden byder, kombineret med det rigtige, langsigtede perspektiv og den tålmodighed som det kræver. Der findes ingen hurtige og nemme løsninger i den digitale transformation alle i hele mediebranchen står overfor. Jeg glæder mig helt enormt til at være med til den fortsatte udvikling af Egmont Publishing sammen med mine mange nye kollegaer både i Danmark og internationalt."