Starfighters

Egmont Publishing samler bureaukompetencer i et kreativt kraftcenter på Østerbro

27.02.2020

Det kreative contentbureau Starfighters flytter fra Nordisk Film og ind til Egmont Publishing på Østerbro, hvor det sammen med to andre Egmont-bureauer, Belong og Egmont Creative, kommer til at udgøre et kreativt kraftcenter.

Målet med at samle alle bureaukompetencerne i Egmont Publishings hovedsæde er dels at udnytte oplagte synergier med de andre Egmont-bureauer dels at styrke arbejdet med at levere de bedst tænkelige kommunikationsløsninger til kunderne.

"Vi har de seneste par år styrket Egmont Creatives position som et bureau, der gennem storytelling og udvikling af stærkt content bringer vore kunders historier til live. Vores udgangspunkt som mediehus gør os i stand til at levere dyb kundeindsigt og at udvikle indhold af meget høj kvalitet og relevans for målgrupperne. Med Starfighters ombord får vi nu også et stærkt kreativt contentbureau, der bl.a. har stor erfaring i at producere effektivt kampagneindhold på tværs af alle typer digitale platforme," siger kommerciel direktør Frank Vilstrup, Egmont Publishing.

Udover Starfighters og Egmont Creative bliver også den danske afdeling af Belong en del af det kreative kraftcenter i Egmont Publishing på Østerbro.

Starfighters har eksisteret i næsten 20 år og fungerer bl.a. som kreativt produktionsbureau for Nordisk Film. Bureauet står bl.a. bag udvikling af artwork og produktion af video og digitalt kampagneindhold for filmtitler, computerspil, streamingtjenester og andre underholdningsprodukter fra Nordisk Film. I fremtiden vil kompetencerne også blive gjort tilgængelige for Egmont Publishings annoncører og bureaukunder.

Der er 12 personer i Starfighters, og sammen med Egmont Creative og Belong vil der tilsammen arbejde over 50 personer i de tre kreative bureauer.