bn-web

Egmont relancerer Vægtkonsulenterne sammen med Birgitte Nymann

29.11.2016

Vægtkonsulenterne er tilbage med en mission om at hjælpe med et sundt og varigt vægttab med plads til at nyde livet

Mange kender Vægtkonsulenterne igennem kurser og produkter. Rigtig mange har måske tidligere været på et hold og tabt sig. Nu er Vægtkonsulenterne tilbage. Større og stærkere og endnu mere fokuseret på at hjælpe med et sundt og varigt vægttab. Vægtkonsulenternes mission er at hjælpe med at opnå og fastholde en sund vægt med plads til livsnydelse med fokus på en god og varieret kost, kyndigt guidet af kostvejleder Birgitte Nymann.

Birgitte Nymann er kendt som træningsekspert i TV2s GO' morgen Danmark, TV2 Øst og TV2 Sport. Hun er forfatter til 25 bøger om kost, ernæring, træning, sundhed, motivation og stress, og så er hun skribent på Ugebladet Hjemmet, der udgives af Egmont Publishing. 

Vægttab handler ikke kun om kalorier og træning
Fra januar 2017 kan Vægtkonsulenterne og Birgitte Nymann tilbyde otte ugers forløb, der skal give deltagerne værktøj til at slanke sig én gang for alle. Allerede nu kan du booke et onlineforløb med start i januar. Forløbet består af daglige videoer, lydfiler, træningsvideoer, madplaner, opskrifter, motivationstips og strategier, der garanterer vægttab, mere energi og bedre fordøjelse, hvis du følger programmet. De gode resultater skyldes gode erfaringer og et lægegodkendt kostprogram, der sammensættes individuelt. Et forløb hos Vægtkonsulenterne og Birgitte Nymann koster 695 kr. for otte uger, og første hold begynder 9. januar. Tilmelding via www.vaegtkonsulenterne.dk.

Som optakt udkommer Ugebladet Hjemmet i uge 1 i 2017 med et stort tillæg med smagsprøver på det, som Vægtkonsulenterne og Birgitte Nymann tilbyder. Desuden deler Birgitte Nymann ud af sine bedste slanketips i Hjemmet i uge 1 til 4.

Fakta om Vægtkonsulenterne
Vægtkonsulenterne har siden 1981 hjulpet titusindvis med at tabe sig. Succesen skyldes en god portion erfaring og ikke mindst et lægegodkendt kostprogram, der sammensættes individuelt. Kostprogrammet indeholder muligheder for forskellige sammensætninger af kosten - kombineret med ugeplaner, kostdagbøger og opskrifter, der kan hjælpe med et vægttab på 1-2 kilo om ugen. Siden 2012 har Vægtkonsulenterne været en del af Egmont.

Fakta om Birgitte Nymann
Birgitte Nymann har 25 års erfaring i at hjælpe kvinder og mænd i topform, ned i vægt og stressniveau og op i energiniveau. Hun har praktisk erfaring i at formidle de sunde budskaber, så gode resultater opnås, og sundhed bliver tilgængelig for alle.Birgitte Nymann er uddannet i idræt på Københavns Universitet og i holistisk ernæring og sundhed via CHEK Institute i Californien. Hun arbejder som kostvejleder, personlig træner, forfatter og skribent og har i 10 år uddannet kostvejledere over hele landet.