karl-erik-franne-voigt-sh-web

Euroman har fået ny chefredaktør

10.04.2017

Journalist, redaktør og forfatter Karl Erik Stougaard er ny chefredaktør på magasinet Euroman

Det er en journalistisk og ledelsesmæssig kapacitet, der fremover kan kalde sig chefredaktør for Egmont-magasinet Euroman. På CV’et står der både chefredaktør, digital redaktionschef og korrespondent i USA – nu sætter Karl Erik Stougaard sig i stolen hos Danmarks førende livsstilsmagasin for mænd.

“Vi er meget glade for at kunne præsentere en så stærk og alsidig journalistisk profil som Karl Erik. Han har stor ledererfaring og kommerciel forståelse – og så brænder han for det stærke indhold, som er og skal være Euromans særkende,” siger magasindirektør i Egmont Publishing, Tina Nikolaisen.

Det er fra store landsdækkende medier, Karl Erik Stougaard har sin ledererfaring for såvel print- som digitale redaktioner. Og han glæder sig til at stå i spidsen for Euroman, som er et af de stærkeste brands på den danske mediescene.

“Euroman har leveret noget af den bedste journalistik overhovedet herhjemme og har samtidig hjulpet mig og andre mænd til at afværge adskillige katastrofer i vores garderober, i vores roller som kærester, fædre og karrieremennesker og på andre fronter i tilværelsen, hvor vi trængte til at stramme op. Jeg vil sammen med redaktionen og de kommercielle afdelinger arbejde hårdt for at fastholde og styrke den helt unikke kombination af livsstil, mode og journalistik. Euroman skal fortsat være Danmarks bedste magasin for den moderne mand, der stræber efter kvalitet, engagement, relevans og intelligent underholdning,” siger Karl Erik Stougaard.

Den nye chefredaktør tiltræder 1. maj.

Om Karl Erik Stougaard

  • Begyndte på Jyllands Posten som nyhedsreporter i 1996.
  • Fra 1998 på Berlingske som undersøgende journalist, politisk reporter, sportsjournalist og siden - efter fire år i Washington som korrespondent - nyhedsredaktør på avisen.
  • Fra 2013 digital redaktionschef på Politiken og medlem af avisens journalistiske ledelse.
  • I 2015 chefredaktør på BT indtil fusionen med MX i november 2016.
  • Medforfatter til fire bøger om dansk krigsførelse i Irak og Afghanistan, om Riffelsyndikatets salg af våben til tyskerne under besættelsen og om de danske golfstjerners indtog på verdensscenen.
  • Karl Erik Stougaard er født 14. marts 1968 på Fyn.