Knud Romer

Knud Romer til Talk Town

03.02.2020

Den kendte forfatter og foredragsholder Knud Romer er det seneste værtsnavn på Talk Town. I dag udkommer han med en ny podcastserie "Knud Romer på Sikringsanstalten" hvor han udforsker det menneskelige sind.

Hvorfor bliver nogle mennesker til holdningsløse psykopater? Hvordan tænker en skizofren? Og kan vi overhovedet stole på vores eget sind?
De spørgsmål har Knud Romer sat sig for at under undersøge i en ny podcastserie 'Knud Romer på Sikringsanstalten', der har premiere i dag på podcasttjenesten Talk Town.

Programmerne med Kund Romer er bygget op omkring samtaler med Bjørn Kaldan, forhenværende chefpsykiater for Sikringsanstalten og Herstedvester, der har levet et langt liv med kriminelle sindssyge. 

Knud Romer og Bjørn Kaldan mødte hinanden på Skovhus Privathospital, da Romer for år tilbage blev indlagt med et mentalt sammenbrud. Her fik han råd og vejledning i sin livskrise af netop Kaldan. Den personlige krise kommer de heller ikke uden om i podcastserien. 

- Vi er virkelig stolte over at samarbejde med en så stærk og engageret formidler som Knud Romer. Hans samtaler med Bjørn Kaldan gør os alle bevidste om livets skrøbelighed. Selv de grusomste beretninger bliver fortalt med nysgerrighed og respekt, siger Mette Hovmand-Stilling, redaktør for Talk Town.

Podcasttjenesten Talk Town blev lanceret i august af Egmont Publishing og er siden løbende udbygget med stærke personlige fortællinger om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. 

Talk Town lancerede i januar podcasten "Lund & Løkke" med Anders Lund Madsen og Lars Løkke, og i sidste uge var der premiere på podcastsatiren "Apokalypsens piger", hvor Zissel Astrid Kjertum-Mohr og Nanna Winther inviterer lytterne med i deres forberedelser på jordens undergang.