Lars Bastholm

Lars Bastholm bliver kreativ chef for Egmont-bureauer

04.11.2020

Efter 17 år i USA vender Lars Bastholm hjem til Danmark for at stå i spidsen for Egmont Publishings tre interne marketingbureauer.

Det er en kreativ topprofil med meget stor international erfaring, som 1. januar 2021 vender hjem til Danmark og tiltræder en ny stilling som Chief Creative Officer for Egmont Publishings tre interne marketingbureauer, Belong, Creative og Starfighters. 

Lars Bastholm (51 år) har arbejdet 17 år i USA, hvor han har bestridt topposter hos både virksomheder som Google, traditionelle reklamebureauer som Ogilvy og digitale bureauer som AKQA. Han har både været chef for store globale teams og bygget teams fra bunden. De seneste knap to år har han arbejdet som selvstændig brand- og markedsføringskonsulent for start-ups med base i Los Angeles. Lars Bastholm har bidraget til fire bøger om den digitale reklameverden, er en populær keynote-speaker og har siddet i mange internationale juryer. 

”Det er et scoop at Lars Bastholm har takket ja til at forestå den kreative ledelse af vores interne marketing-bureauer. Han har arbejdet med nogle af verdens mest indflydelsesrige brands og guidet dem ind i den digitale tidsalder. Lars bliver ansvarlig for udvikling af kommercielt indhold og kreative kommunikationsløsninger til annoncørerne. Vi har i Egmont Publishing de seneste år med succes satset på dette område, og det bliver Lars’ opgave, at hjælpe med at tage det til næste niveau,” siger Frank Vilstrup, der er Business Area Director i Egmont Publishing.

”Egmont har formået at forny sin forretning og bygge nye, stærke vækstområder. Egmont er som en kasse fuld af Lego, og jeg ser frem til at hjælpe med at sætte klodserne sammen på nye interessante måder,” siger Lars Bastholm og tilføjer:

”Jeg tror grundlæggende på, at en god historie er den bedste branding, og Egmont er eksperter i at fortælle historier på tværs af medier. Historierne skal fortælles på den rigtige måde, på det rigtige tidspunkt, til de rigtige modtagere – det er en af de mange ting, jeg ser frem til at kaste mig over hos Egmont.”