ep-bt-web

Ny aftale skal øge digital vækst i Publishing

11.11.2014

Fremover kan læserne på bt.dk støde på gode historier fra Egmont Publishings mange magasiner og ugeblade.

Med en ny strategisk samarbejdsaftale leverer Egmont Publishing indhold til BTs netaviser BT.dk og m.bt.dk, mod til gengæld at få del i den høje trafik fra BT.dk. Berlingske Media og Egmont Publishing har netop indgået en strategisk samarbejdsaftale.
 
Dermed kan læserne fremover læse artikler fra bl.a. Eurowoman, Alt for Damerne, Fit Living,  Her Og Nu og Euroman, når de klikker sig ind på bt.dk. Til gengæld for at levere indhold til BT.dk vil der indgå links til Egmonts netmedier i artiklerne. Og det forventes at give Egmont et stort trafikboost, idet BT er Danmarks 5. mest besøgte websted med 1,5 millioner brugere på desktop, 1,4 millioner på mobil og 1 million på tablet om måneden.
 
For Egmont Publishing handler aftalen om, at sætte skub i den digitale vækst for selskabets magasiner, fortæller digital chefredaktør i Egmont Publishing Jan Thoresen:
 
“Vi har en målsætning om at øge vores digitale vækst markant. Det vil vi bl.a. gøre ved at satse på kvalitetsindhold i endnu højere grad end tidligere – flere og endnu mere relevante artikler skrevet af en voksende stab af dygtige webjournalister. Vi er rigtig glade for, at BT vil være med på denne rejse, for de har en attraktiv position på nettet, og vores artikler passer godt ind på bt.dk,” siger han.
 
Hos BT er chefredaktør Olav Skaaning Andersen også meget positiv over aftalen:
 
“Vi er rigtig glade for at kunne indgå dette strategiske partnerskab med Egmont Publishing. Indholdet fra deres magasiner har høj kvalitet, og passer godt ind i BTs mix. Det betyder, at bt.dk og m.bt.dk nu bliver beriget med mere af det indhold, som særligt vores mange kvindelige læsere er storforbrugere af.”
 
Indholdet fra Egmont Publishings magasiner vil både kunne findes på forsiden af BT.dk og i kvindeuniverset bt.dk/kvinder.