nina-walking-banner

Ny CEO for Egmont Publishing i Norge

24.10.2018

Den 1. januar tiltræder Nina Vesterby som ny CEO for Egmont Publishing Norge. Hun er 40 år, kommer fra en stilling som CEO i HomeNet AS og erstatter Espen Asheim, der skifter til en stilling i FSN Capital.

Norges største udgiver af magasiner og ugeblade, Egmont Publishing, får med 40-årige Nina Kristin Vesterby en lederprofil med solid erfaring inden for såvel det finansielle som det kommercielle. Bag sig har Nina Vesterby en stærk karriere inden for telekom-sektoren, hvor hun har haft en række ledende stillinger. De seneste seks år har Nina Kristin Vesterby været CEO i HomeNet AS, der er en del af det EQT-ejede Broadnet, hvor hun også har siddet i den øverste ledelse. HomeNet, som leverer bredbånd til privatmarkedet, har i perioden ændret strategisk retning, tilpasset sig markedet og udgør nu en meget attraktiv og succesfuld del af Broadnet med stor fremgang i både omsætning og indtjening. 

Sideløbende med jobbet som CEO har Nina Vesterby gennemført en MBA i Strategic Management på NHH Norwegian School of Economics.

Bestyrelsesformand i Egmont Publishing NO, Torsten Bjerre Rasmussen, ser frem til at få Nina Vesterby i sin ledergruppe i Egmont Publishing - en af fire divisioner i Egmont Koncernen. 

”Vi siger velkommen til en overbevisende ny leder i Egmont Publishing. Nina har solid erfaring og har arbejdet med både operationelle og udviklingsmæssige problemstillinger samtidig med, at hun besidder solide digitale kompetencer og en stærk sans for kunderne. På toppen af det har Nina et vindende væsen med stort engagement, og jeg er overbevist om, at hun hurtigt lærer en ny branche at kende, da hun kommer til en organisation og ledergruppe med solide kompetencer,” siger han. 

Også Nina Vesterby er begejstret for udfordringen: 

”Jeg glæder mig til den nye udfordring. Egmont Publishing virker som en fantastisk virksomhed med kompetente medarbejdere, et utal af stærke udgivelser og digitale positioner. Jeg ser frem til at blive chef for en dygtig organisation med en lang og overbevisende historik for markedslederskab og udvikling, kombineret med stærk tilpasningsevne. Jeg kan se mange ligheder til de problemstillinger og muligheder, jeg har arbejdet med tidligere og ser en stærk fremtid for Egmont Publishing,” siger hun. 

Nina Vesterby tiltræder stillingen 1. januar 2019.