erlingtindlarsen-1200x450-fotobaxlindhardt

Ny chefredaktør med tabloid-gen til HER&NU

20.08.2014

Egmont Publishing ansætter den 47-årige Erling Tind Larsen som ny chefredaktør på HER&NU. Han tiltræder den 1. oktober.

Egmont Publishing ansætter den 47-årige Erling Tind Larsen som ny chefredaktør på HER&NU. Han tiltræder den 1. oktober. Erling Tind Larsen kommer fra en stilling som ledende redaktionschef og digital redaktør på dagbladet B.T. Han har en solid erfaring både med trykte og digitale medier. Desuden har han tidligere i en årrække været redaktionschef og digital redaktør på Ekstra Bladet, hvor han bl.a. var med til at udvikle bladets underholdningssatsning, Flash.

"Erling har et udpræget tabloid-gen. Han har stofområdet på rygraden, og så har han den erfaring, der skal til for at kunne trække den rigtige grænse for, hvilke historier et blad som HER&NU skal bringe," siger ugebladschef Marianne Gram, Egmont Publishing.

"Og så er han virkelig stærk online, hvor vi også ser et stort fremtidigt potentiale for HER&NU,"

At arbejde med magasiner ligger heller ikke Erling Tind Larsen fjernt. Han har tidligere bl.a. været redaktionschef på Komputer for Alle og redaktør på Euroman.
"Jobbet som chefredaktør på HER&NU giver mig mulighed for at kombinere min mangeårige tabloid erfaring med min store kærlighed til blade, så jeg glæder mig utrolig meget til at sætte mig i stolen. Både fordi det er et stort ansvar at videreføre et af Danmarks helt store ugeblade, men også fordi jeg er sikker på, at det bliver et virkelig sjovt job," siger Erling Tind Larsen, der ser frem til at videreføre et blad, der i de senere år har haft et stabilt oplag.

"Jeg skal nu lede en meget dygtig og kompetent redaktion, som har ført HER&NU frem til den flotte position, bladet har i dag. Så det er med en vis ydmyghed, jeg går til opgaven. Men jeg forventer, at jeg - ikke mindst på den digitale del - kan bidrage til at videreføre den positive udvikling, HER&NU har været igennem," siger Erling Tind Larsen.

Han mener også, at det er tid til at sætte HER&NU lidt mere på dagsordenen.

"HER&NU skal i endnu højere grad træde i karakter som et underholdende ugeblad med nyheder om kendte og kongelige. Et blad som har kant, og som både kan afsløre og forarge - men som aldrig mister respekten for dem, vi skriver om. De danske ugebladskøbere har for alvor fået øjnene op for HER&NU - og det skal vi gøre alt for at honorere, så der forhåbentlig kommer endnu flere til".

Erling Tind Larsen afløser Michael Rasmussen, der forlader HER&NU efter ni år i chefredaktørstolen.

Hent portræt af Erling Tind Larsen til pressebrug