s360-20logo

Nye stærke kræfter i bestyrelsen i s360

15.05.2019

Serie-iværksætteren Morten Strunge er sammen med Stofa-CEO Sune Nabe Frederiksen trådt ind i bestyrelsen hos det succesfulde marketing-bureau s360

For at styrke den fortsatte kraftige ekspansion af s360, udvides bestyrelsen med to nye eksterne bestyrelsesmedlemmer. Med ombord er nemlig kommet serie-iværksætter Morten Strunge og Sune Nabe Frederiksen, administrerende direktør i Stofa. 

s360 blev grundlagt i 2011 af Jakob Vedel og Mathias Hillerup. Sidste år strøg s360 i 2018 helt til tops som landets bedst indtjenende virksomhed inden for digital markedsføring på Computerworlds liste over IT-kometer. Samme år opkøbte de konkurrenten OnlinePartners. Egmont Publishing har været en del af ejerkredsen i det succesfulde bureau siden 2017 og øgede tidligere på året sin investering:  

”Med vores øgede engagement i s360 og det kæmpe potentiale, vi sammen med Jakob og Mathias ser for udviklingen af virksomheden internationalt, har vi fællesskab valgt at hente stærke eksterne kræfter ind til at hjælpe med den udvikling. Vi ønsker en bredt sammensat bestyrelse, der kan give Jakob og Mathias de bedst mulige forudsætninger for at udleve den ambition. Jeg er glad for, at Morten og Sune har valgt at sige ja til den udfordring,” siger bestyrelsesformand Klaus Høeg-Hagensen. 

CEO og co-founder, Jakob Vedel, ser frem til samarbejdet med de nye bestyrelsesmedlemmer: 

"Jeg glæder mig utroligt meget til samarbejdet med Morten og Sune. Jeg forventer, at de på hver deres måde kan bidrage til vores rejse i s360. Vi er i fuld gang med en nordisk ekspansion, og Sune bliver med sin baggrund fra konsulentbranchen og sine analytiske evner en vigtig sparringspartner i vores skaleringsproces. Morten tænker og agerer globalt og har stor erfaring fra den anden side af bordet og bliver især vigtig i forhold til at få bygget den rigtige organisation, der er rustet til vækst,” siger han. 

Den nye bestyrelse i s360 
Efter Egmonts yderligere investering i s360 består bestyrelsen udover Morten Strunge og Sune Nabe Frederiksen af to Egmont Publishing-folk i skikkelse af administrerende direktør for Egmont Publishing Danmark, Klaus Høeg-Hagensen (formand), og Marketing Service Director, Erik Norberg. Jakob Vedel og Mathias Hillerup er begge fortsat medejere og medlemmer af bestyrelsen sammen med Morten Johansen.  

Om Morten Strunge

Stiftede som 20-årig mobilselskabet Onfone, som i 2011 blev solgt til TDC. 

Stiftede i 2013 den digitale e- og lydbogstjeneste Mofibo, som i 2016 blev solgt til Storytel. 

Var i 2015 medstifter af mobilselskabet Plenti, som to år senere blev solgt til TDC. 

Stifter af Podimo – en streaming tjeneste for podcasts, som lanceres til efteråret 

Nuværende bestyrelsesposter: 

  • Storytel 

  • Son of a tailor 

  • Nexta.io 

  • GOODIEBOX 

  • Winefamly 

Om Sune Nabe Frederiksen 

2006: Kandidat i Finance og International Business, Handelshøjskolen i Aarhus  

Engagement-partner i Quartz  

2014: Strategidirektør hos Stofa  
 
2015: Storkundedirektør i Stofa med ansvar for Stofa Erhverv og for salget til og relationerne med Stofas antenneforeninger og boligforeninger.