kiddly1200x450

Nyt koncept samler den bedste digitale underholdning til børn

03.11.2014

Hvor finder du de bedste apps til hende på tre? Og hvilke spil er gode for ham, der snart skal starte i skole? På kiddly.dk hjælper forældre andre forældre med at finde vej i junglen af digital underholdning.

Konceptet er helt nyt: Med anmeldelser fra forældre til forældre skal vejen rundt i den digitale jungle gøres lettere. Hvor er de bedste apps til ham, der skal lære at læse? Hvilken tv-serie fanger de mindste? Og hvor er de bedste spil til pigen, der er vild med at bygge ting?

I denne weekend lancerede Egmont Kiddly.dk, som efter en testperiode er klar med mere end 500 anbefalinger allerede:

"Det er jo forældrene, der kan se, hvad der virker for børnene. Og vi har mange brugere, der gerne vil dele deres erfaringer med andre børnefamilier," siger Stefan Krogh-Hansen, Head of Digital Sales & Marketing hos Egmont Publishing, der står bag sitet.

Foreløbig har sitet omkring 300 aktive brugere og håbet er, at mange flere vil komme til:

"Man kan sagtens komme ind bare for at hente inspiration, men jo flere, der deler deres anbefalinger, desto stærkere bliver Kiddly.dk," siger Stefan Krog-Hansen.

Som aktiv anmelder kan man opnå status af Favoritanmelder, hvilket giver adgang til de nyeste apps, spil, film og tv serier til børnene.

Egmonts forventninger til sitet er høje og målsætninger er også at lancere Kiddly i udlandet i den nærmeste fremtid.

For mere information kontakt:

Mette Klingsey
Press Consultant
+45 25 32 34 78
mette.klingsey@egmont.com

Stefan Krogh-Hansen
Head of Digital Sales & Marketing
+45 30 13 61 90
stefan.krogh-hansen@egmont.com