realityportalen-logo-20web

Realityportalen stormer frem

12.04.2016

456.000 læste med på realitypotalen.dk i marts måned. Det er ny rekord for Egmont Publishings niche-site, som fejrede over en million visninger

For fire år siden fik en ung studerende en god ide – i dag er sitet så velbesøgt, at selv eksperter ikke tøver med at kalde det en succes. Realityportalen.dk slog i marts endnu engang rekord med en million visninger til 456.000 unikke brugere. Og grundlæggeren, 31-årige Jeanet Rosenkjær Horstmann, er selvsagt glad:

”Danskerne har taget reality-genren til sig. Samtlige tv-kanaler har efterhånden reality i en eller anden form – så vores målgruppe er også bredere i dag. Jeg har ikke tvivlet på, at sitet var en god idé, men væksten har alligevel været større, end jeg kunne drømme om,” siger hun.

For to år siden købte Egmont Publishing realityportalen.dk, som nu er en del af det succesfulde web-univers herognu.dk. Det er stadig kvinden bag, der styrer slagets gang på sitet. Jeanet Rosenkjær Horstmann blev i øvrigt nomineret til Årets Kvindelige Iværksætter i 2014.