rum-20international-20forside-20web

RUM International er revet væk

07.07.2016

Succesen har været så stor, at Egmont nu trykker 2. oplag – næste nummer af RUM International kommer på gaden til foråret

De er vilde med det i Milano, begejstrede i Berlin og i både London og New York er magasinet revet væk. RUM International, der blev sendt på gaden første gang i april i år, er blevet succes i sådan en grad, at Egmont nu trykker 2. oplag.

”Det hører til sjældenhederne, at vi genoptrykker. Magasinet er blevet ekstremt positivt modtaget. Vi må konstatere, at RUM i den grad kan rumme en international udgave,” siger kommerciel direktør i Egmont Publishing Frank Vilstrup.

Kvinden bag RUM og RUM International, chefredaktør Mette Barfod er naturligvis både stolt og glad:

”Det er blevet udsolgt så hurtigt – og vi får forespørgsler fra hele verden fra folk, der ønsker at købe eller sælge magasinet. Samtidig er vi kommet ind de helt rigtige steder i både Milano, Berlin, London og New York, hvor de store livsstilsmagasiner bliver solgt,” siger hun.

De internationale salgssteder tæller blandt andet Barnes & Noble (US), WHSmith (UK), Selfridge's (UK), Papercut (Stockholm) Do you read me? (Berlin), Corso Como (Milano), Armani Libri (Milano), Tsutaya Books Tsite (Tokyo) Design Republic (Shanghai) - og CasaShop i København.

Fra øverste hylde
Med sit fundament i Skandinavisk design, interiør og arkitektur og sit klare internationale udsyn, har RUM en position, som er helt unik på markedet, påpeger Frank Vilstrup.

”Og dermed appellerer vi til internationalt orienterede annoncører, både danske og udenlandske - og fra øverste hylde,” siger han.

At Skandinavien og ikke mindst København kan noget særligt, når det kommer til ’living’, blev endnu engang bekræftet, da folkene bag det hippe amerikanske livsstilsmagasin Kinfolk for nylig rykkede deres base til den danske hovedstad.

”Vi skal være bevidst om, at vi har noget særligt at byde på. Derfor tror vi også på RUM International i fremtiden,” siger Frank Vilstrup.

Næste udgave af succes-magasinet lander på hylderne verden over til foråret. RUM-fans kan ind til da fortsat nyde den danske udgave, hvor næste version er på gaden 21. juli.