s360-20og-20googleprofiler-20banner

s360 henter tre profiler fra Google

12.04.2019

Hele tre profiler fra it-mastodonten Google forlader i foråret det forjættede land til fordel for stillinger i marketing-bureauet s360.

Det digitale marketing-bureau s360 fortsætter sin fremmarch på markedet for performance marketing. Denne gang er det med tre nye profiler fra Google - en Partner Manager og to Senior Account Managers – som er hentet til det danske bureau.

Én af dem er Johan Peen, der 1. maj skifter fra Google til s360’s afdeling i København.

“Som Partner Manager med ansvar for Googles samarbejde med flere af de største danske og nordeuropæiske performance marketing-bureauer har jeg med stor interesse fulgt s360’s imponerende udvikling. Derfor glæder jeg mig meget til at indgå i teamet af medarbejdere i den absolutte internationale topklasse,” siger den kommende  COO i s360, Johan Peen.

s360 fortæller i en pressemeddelelse, at Johan Peen er tiltænkt en rolle i bureauets udenlandske ekspansion, mens en anden dansker, Senior Account Manager Peter Andersen, hentes fra Googles europæiske hovedkontor i Dublin for at lede s360’s afdeling for Programmatic.

“De seneste år har jeg rådgivet brands og mediebureauer i strategi og eksekvering af programmatic, og jeg har længe været imponeret over niveauet hos s360 og den værdiskabelse, de har bragt kunderne. De har ambitionen og kompetencerne til at blive fremtidens bedste inden for feltet, og derfor er jeg super glad for at blive en del af det stærke team,” siger Peter Andersen, der 1. maj starter som Head of Programmatic med base på s360’s kontor i København.

Ekstraordinært stolt
Og Peter Andersen er ikke den eneste Senior Account Manager, som har valgt at forlade Googles europæiske hovedkontor i Dublin. Også finske Hermanni Nurila har søgt mod s360, der sidste år åbnede afdelinger i både Malmø og Helsinki. 

Det er netop i det finske datterselskab, hvor Hermanni Nurila per 1. april indtrådte som Managing Director. 

CEO i s360 Jakob Vedel lægger ikke skjul på, at de tre nyansættelser betyder noget særligt:

”Det glæder mig altid meget at finde dygtige mennesker, som passer godt ind med vores værdier. Og så synes jeg, det siger noget om, hvor langt vi er kommet som virksomhed, at tre senior profiler fra Google vælger s360 over en lysende karriere hos Google. Det gør mig ekstraordinært stolt af hele vores team,” siger han.

Opkøbte konkurrenten
Tidligere i år opkøbte s360 konkurrenten OnlinePartners, hvor de to ejere, Rune Bruun Hansen og Tina Halkjær, blev en del af s360 som henholdsvis Senior Digital Strategist og Client Director. Rune Bruun Hansen indtrådte desuden i ejerkredsen, som derudover udgøres af s360-grundlæggere Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen, andre ledende medarbejdere samt Egmont Publishing

s360, som blev stiftet i 2011, er specialiseret i digital marketing, som bl.a. handler om at optimere kunders digitale tilstedeværelse på platforme som Google og Facebook.I 2016 havde virksomheden 20 medarbejdere, sidste år rundede de 50, og med opkøbet af OnlinePartners har s360 i dag omkring 70 medarbejdere.I 2017 fik CEO og medstifter Jakob Vedel tildelt Temaprisen ved kåringen af årets ejerleder i Region Øst – prisen uddeles af PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans.