s360-20og-20onlinepartners

s360 køber konkurrent

22.01.2019

Det prisbelønnede og Egmont-ejede bureau s360 køber den digitale marketing-konkurrent OnlinePartners. Med købet indtager s360 en solid markedsposition med en forventet omsætning på over 100 mio. kr.

Det anerkendte digitale marketing-bureau s360 sikrer en betydelig konsolidering med købet af konkurrenten OnlinePartners. Både s360 og OnlinePartners er specialister i at optimere virksomheders tilstedeværelse på platforme som Google og Facebook. Med købet bliver s360 førende på markedet med en forventet omsætning i år på over 100 mio. kr.

s360 og OnlinePartners er i forvejen stærke spillere inden for online marketing. Mens OnlinePartners to gange har modtaget Børsens Gazellepris, strøg s360 i 2018 helt til tops som landets bedst indtjenende virksomhed inden for digital markedsføring på Computerworlds liste over IT-kometer.

”Med OnlinePartners dygtige folk ombord får vi en endnu stærkere position til gavn for vores kunder. Vi ser dette som første skridt hen imod en naturlig konsolidering af markedet,” siger CEO og medstifter i s360, Jakob Vedel.

Internationalt perspektiv
De to nuværende ejere af OnlinePartners, Rune Bruun Hansen og Tina Halkjær, fortsætter som henholdsvis Senior Digital Strategist og Client Director i s360, hvor Rune Bruun Hansen ligeledes bliver en del af ejerkredsen sammen med s360-grundlæggere Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen, andre ledende medarbejdere samt Egmont Publishing.

“I vores dialog er jeg blevet bekræftet i, at vores kultur i OnlinePartners harmonerer rigtig godt med kulturen i s360. Derudover kan s360 give os adgang til endnu flere kompetencer samt et internationalt perspektiv, som jeg er sikker på, at både medarbejdere og kunder i OnlinePartners vil få stor glæde af,“ siger Rune Bruun Hansen.

Brug for de dygtigste
s360 vil efter opkøbet beskæftige omkring 70 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aarhus, afdelingerne i København, Malmø og Helsinki samt på OnlinePartners nuværende kontor i Kolding.

“Vi forventer en fortsat vækst, hvor der er brug for de dygtigste folk inden for digital marketing, og derfor er vi selvfølgelig enormt glade for, at alle medarbejdere kan fortsætte som en del af s360,” siger Jakob Vedel.

Fakta om s360

  • s360 blev stiftet i 2011 af barndomsvennerne Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen.
  • Virksomheden er specialiseret i digital marketing, som bl.a. handler om at optimere kunders digitale tilstedeværelse på platforme som Google og Facebook.
  • I 2016 havde virksomheden 20 medarbejdere, sidste år rundede de 50, og med opkøbet af OnlinePartners har s360 i dag omkring 70 medarbejdere.
  • I 2017 fik CEO og medstifter Jakob Vedel tildelt Temaprisen ved kåringen af årets ejerleder i Region Øst – prisen uddeles af PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans.

Fakta om OnlinePartners

  • OnlinePartners blev grundlagt i 2010 af Rune Bruun Hansen og Tina Halkjær tiltrådte som partner i 2015.
  • Virksomheden er specialiseret i digital marketing, som bl.a. handler om at optimere kunders digitale tilstedeværelse på platforme som Google og Facebook.
  • Virksomheden har omkring 20 medarbejdere og modtog både i 2016 og 2017 Børsens Gazellepris.