sille-henning-20foto-20web-20final

ALT for damerne får ny moderedaktør

18.04.2016

Den erfarne modeskribent og stylist kendt fra blandt andet TV2’s Go’ morgen Danmark, Sille Henning, bliver ny moderedaktør på ALT for damerne

Hun har arbejdet med de største danske modebrands, skrevet for landets store modemagasiner og øser jævnligt ud af sin viden til morgenfriske tv-seere. Og nu bliver 40-årige Sille Henning ny moderedaktør på Danmarks mest læste ugeblad for kvinder – ALT for damerne.

”Vi er meget glade for, at få Sille Henning med ombord på vores redaktion. Hun har stor erfaring, et skarpt blik for nye trends og er en god formidler – det hele vil vores læsere få glæde af,” siger chefredaktør på ALT for damerne, Tina Nikolaisen.

Udover at være fast modeekspert på TV2’s populære Go’ morgen Danmark, har Sille Henning et CV med titler som Fashion Director på Elle Magazine og PR & Marketing Manager hos DAY Birger et Mikkelsen.

Og Sille Henning ser frem til sit nye job:

”ALT for damerne er et stærkt brand med en stor og loyal læserskare, og jeg glæder mig til, sammen med mit team at udvikle modestof, der hver uge vil inspirere læserne og bidrage til at gøre Danmarks foretrukne ugeblad for kvinder endnu bedre,” siger hun.

Sille Henning, der oprindelig er uddannet Cand. merc. fra Copenhagen Business School, afløser Louise Amstrup Müller, der efter godt to år som moderedaktør på ALT for damerne har fået nyt job.

Sille Henning starter på ALT for damerne den 17. maj.