Egmont employee

Om Story House Egmont

Vi står bag stærke magasiner og digitale medier, e-handel og agencies.

Woman with magazines

Storytelling er vores DNA

Vi udgiver stærke magasiner og driver succesfulde forretninger inden for digitale medier, e-handel og agencies. Vi er publicister af hjertet og har med udgangspunkt i storytelling bygget vækstforretninger, så vi både laver indhold og journalistik i verdensklasse samtidig med, at vi skaber stærke forbrugerfællesskaber og brands.
Girl writing

Egmont er en fond

Vi er en del af den nordiske mediekoncern Egmont, som har arbejdet med socialt ansvar i over 100 år. Egmonts grundlægger, Egmont Harald Petersen, voksede op fattig, og det glemte han aldrig. Hans sidste vilje var, at overskuddet fra forretningen skulle bruges på velgørende formål. Og på den måde blev Egmont til en fond. Siden 1920 har vi doneret over 3 mia. kr. til velgørende formål.

Gå til Egmont Fonden

Picture of Egmont stairs

CSR i Egmont

Socialt ansvar er en del af Egmonts DNA. Vi arbejder med ansvarlighed i forhold til vores leverandørkæde, vores produkter, vores virksomhed og vores medarbejdere.

Læs mere

Egmont_Books_Podcast_Lady in cafe with headset

Vision

Vi vil være den mest attraktive mediekoncern for medarbejdere, samarbejdspartnere og forbrugere. Egmont har en stærk position i det nordiske hjemmemarked samt i udvalgte markeder uden for Norden. Medarbejdere og samarbejdspartnere skal opleve Egmont som den medievirksomhed, man helst vil arbejde for eller sammen med. Forbrugerne skal opleve, at Egmont mestrer fortællinger.
Two persons sitting on stairs talking

Mission

Vi skaber og formidler fortællinger. Fortællingen kom med ordet. Fortællingen har skabt grundlaget for vores civilisation. Overlevering af fortællinger nærer fantasi, udfordrer nysgerrighed, stimulerer ideer og er grundlag for lærdom og udvikling. Fortællingen er essensen i alt, hvad vi i Egmont foretager os. Det er vores løfte til verden. Kort sagt: Vi skaber og formidler fortællinger.

Værdier

Rummelig
Passioneret
Ambitiøs
Books

Rummelig

Vores virksomhed kan formidle alverdens fortællinger i alle tænkelige medier. Denne rummelighed favner også en åbenhed over for alt nyt og plads til mange forskellige kulturer og personligheder.

Cinema

Passioneret

Vi tager hjertet med på jobbet. Vi brænder for fortællinger. For at skabe og formidle dem bedst muligt til flest mulige. Denne passion er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør.

Employee_rummelig

Ambitiøs

Vi er en kommerciel virksomhed. Vi er her for at skabe resultater. Både på bundlinjen og i medieverdenen. Vi er ambitiøse i mål og udførelse. Vores lyst til at vinde er større end vores frygt for at tabe.