aa-web

Anders And har fødselsdag og udlodder 200 klassesæt

09.06.2016

Anders And-redaktionen vil gerne støtte op om børns læselyst og udlodder klassesæt til dansklærere over hele landet i anledning af Anders Ands fødselsdag den 9. juni. 

I anledning af Anders Ands fødselsdag udlodder Egmont Publishing 200 stk. klassesæt af hver af de tre store Anders And titler: Anders And Junior, Anders And & Co. og Jumbobogen.

Aktiviteten bliver en årlig begivenhed i anledningen af andens årsdag den 9. juni og er tænkt som hjælp til underholdende læsning i folkeskolerne.

En Megafon-undersøgelse udarbejdet i efteråret 2015 for Egmont Publishing konkluderer, at læsning af Anders And forbedrer børns læseevner og har positiv effekt på deres lyst til at læse. Det vil Anders And-redaktionen gerne støtte op om og udlodder derfor efter ”først til mølle”-princippet 200 klassesæt.

Hvor de fleste børn kender det traditionsrige Anders And & co.-blad og Jumbobogen med sjove historier om den uheldige anti-helt, er Anders And Junior en lidt nyere spiller i Andeby. Anders And Junior er en serie af 24 udgivelser målrettet de børn, der er ved at lære at læse.

Gennem enkle tegneserier og korte tekster og ordlyde introduceres børnene til tegneserieuniverset og læsning generelt. Anders And Junior indeholder ligeledes mange opgaver og aktivitetssider, så den begyndende læser kan opnå indlæring gennem forskellige visuelle øvelser.

Anders And har fødselsdag 9. juni, og dansklærere over hele landet kan sende navn, navn på skolen samt adresse til gustav.christensen@egmont.com og få mulighed for at få et af de tre klassesæt til netop deres klasse.