nicehair

Digital skønhed – i virkeligheden

30.06.2017

Nicehair.dk var på besøg hos kollegaerne i Egmont Publishing sammen med en flok skønne kvinder – og 200.000 følgere på Facebook

Goodiebags'ene fik nye lykkelige ejermænd, da Danmarks førende e-forhandler af skønhedsprodukter Nicehair.dk var på besøg hos kollegerne i Egmonts magasinforretning.

Der blev lyttet opmærksomt fra de inviterede kvinder, da Rikke og Trine fra Nicehair.dk delte ud af ekspertviden om både make-up og hårprodukter, samtidig med at de gjorde, at en del af de fremmødte blev gjort endnu smukkere.

Et virkelig lækkert sted
Nicehair.dk blev stiftet I 2008, sidste år blev virksomheden en del af Egmonts e-commerce-investeringer, og i dag sender virksomheden 30.000 pakker afsted hver måne.

Manden bag Nicehair.dk Tonny Nielsen Bruun var mere end godt tilfreds med at afholde sit event i Egmont-lokalerne.

"Samarbejdet med Egmont giver os særlig gode muligheder for at gøre som i dag, hvor vi møder nogle af vores kunder et sted, som er virkelig lækkert at være," siger han.

Vi har historierne til fælles
Nicehair.dk har i dag mere end 200.000 følgere på Facebook. Den digitale succes skyldes ikke mindst satsningen på video, hvor Rikke og Trine er på meget ofte med gode råd til skønhed.

Og det aftvinger respekt fra Carsten Pingel fra Egmont Publishings e-commerce-team:

"Det er et fint eksempel på, hvordan Nicehair formår at skabe en sammenhæng mellem produkter og historiefortælling til brugerne på de sociale medier."

Udover Nicehairs digitale aktiviterer er Rikke, Trine og Tonny nu på Danmarkstour for at dyrke det fysiske møde med kunderne.