realityportalen-1200x450

Egmont køber Danmarks største realitysite

12.01.2015

Som led i Egmonts digitale strategi og som et vigtigt startskud til et endnu stærkere Her&Nu har Egmont Publishing købt realityportalen.dk

Danmarks største realitysite realityportalen.dk skal med sin store popularitet og sine næsten 20.000 Facebook fans være med til at gøre herognu.dk til et af de førende sites for underholdningsstof på nettet.

"Realityportalen.dk er et godt etableret site i sin målgruppe, der passer rigtigt godt til noget af det, vi gerne vil med Herognu.dk. Det er en naturlig styrkelse af den digitale satsning, som er helt afgørende i Egmonts strategi," siger Klaus Høeg-Hagensen, administrerende direktør i Egmont Publishing om opkøbet.

Realityportalens chefredaktør Jeanet Rosenkjær Horstmann blev i 2014 nomineret til iværksætterprisen IVÆKST i kategorien Årets Kvindelige Iværksætter. Og Klaus Høeg-Hagensen er glad for, at kunne byde hende velkommen:

"Jeg synes, det er flot, hvad Jeanet Rosenkjær Horstmann har bygget op som iværksætter. Vi er glade for, at vi kan være med til at løfte det yderligere," siger han.

I løbet af foråret vil Her&Nu lancere sit nye site, som altså også vil omfatte realityportalen.dk. Sammen med kendte og kongelige bliver reality en vigtigt del af det underholdningsstof, som Her&Nu tilbyder sine 270.000 læsere.

Kort før jul annoncerede Egmont Publishing ansættelsen af Michael Winther-Rasmussen som digital redaktør på Her&nu. Han tiltræder 1. marts og kommer fra en stilling som Social Media-redaktør hos Ekstra Bladet, hvor han med en målrettet strategi har været med til at styrke avisens tilstedeværelse på sociale medier markant.

www.realityportalen.dk