Maria Lutzen

HER&NU styrker den digitale dækning af kendte og kongelige 

03.07.2020

Med en relancering af herognu.dk styrker ugebladet sin digitale tilstedeværelse i kølvandet på de seneste års markante vækst.

Siden 2018 år er det lykkedes at fordoble antallet af brugere på herognu.dk, og stigningen er primært sket i andelen af brugere over 25 år. Målet med relanceringen er at øge væksten og tiltrække flere modne læsere til sitet.

Herognu.dk vil fortsat dele platform med Danmarks største reality-site, Realityportalen.dk, som har vundet flere mediepriser for sin dækning af alt fra De unge mødre til Paradise Hotel. Sammen med video og gallerier fra den røde løber, reportager om de kongelige og seneste nyt om kendisserne giver herognu.dk læserne et bredt indblik i den kulørte verden. Dermed går HER&NU offensivt ind i kampen om brugere af det digitale underholdningsstof.

"Vi tager underholdning seriøst, og med det nye site kan vi tilbyde brugerne en endnu bredere vifte af indhold. Samtidig ønsker vi at styrke vores digitale tilstedeværelse og vækst på området. Vi har med Realityportalen godt fat i de unge læsere, men vi kan se, at også de mere modne læsere finder vores indhold på nettet," siger Maria Lützen, chefredaktør på HER&NU.