Danish magazines

Media

Vi udgiver stærke magasiner og står bag succesfulde digitale medier.

Indhold og journalistik i verdensklasse

I over 100 år har vi udgivet magasiner og ugeblade – og bidraget til et medielandskab med diversitet og kvalitet. Og givet vores læsere ekstraordinært indhold til refleksion, inspiration og fordybelse.

Fra interviews med markante personligheder inden for politik, erhverv og kultur til historier om helt almindelige mennesker som du og jeg, råd og vejledning fra eksperter, og artikler om trends og relevante samfundstemaer.

Vi udvikler konstant vores mange magasiner og digitale medier, fx podcasts, livsstilssites og digitale tjenester, med ny teknologi og fængende indhold, der bringer os tættere sammen og inspirerer os til at leve et godt liv.

ALT.dk
Flipp
Euroman.dk

ALT.dk

ALT.dk er Danmarks største livsstilssite og digitalt førstevalg for særligt kvinder. Vi er som medieplatform en af de stærkeste spillere på markedet for livsstil, mode, bolig, sundhed, børn og mad. Vi bringer nyheder, trends, tips og nære historier om kendte og ukendte – og det bedste fra Egmont-magasiner som Eurowoman, ALT for damerne, FIT LIVING, RUM og Vores Børn.

Gå til ALT.dk

Flipp

I vores app Flipp finder du alle dine favoritmagasiner samlet ét sted. Du finder titler som Anders And & Co., HER&NU, ALT for damerne, Euroman, Eurowoman, Boligliv, Hjemmet, RUM, Jumbobog og mange flere. Med Flipp har du ubegrænset adgang til de forskellige titler, og du kan læse med både på din telefon, tablet og computer. Hele familien kan bruge Flipp med én bruger, da i kan oprette op til 5 profiler. God læselyst.

Gå til Flipp

Euroman.dk

Danmarks foretrukne magasin til mænd er selvfølgelig også online – mere end 500.000 læser med om kultur, sport, livsstil, kvinder og politik og om de mest fremtrædende personligheder i portrætter og interview leveret af nogle af landets stærkeste skribenter.

Gå til Euroman.dk

Et udvalg af vores brands

ALT logo

ALT for damerne

Eorowoman logo

Eurowoman

gastro logo

gastro

boligliv logo

boligliv

Euroman_logo

Euroman

RUM logo

RUM

Hjemmet logo

Hjemmet

Vores Børn_logo

Vores Børn

Her&Nu_logo

Her&Nu

Hendes Verden_logo

Hendes Verden

Anders And Logo

Anders And & Co.

Disney Prinsesser

Prinsesser

Wendy_logo

Wendy

Frost_logo

Frost

Andre forretningsområder